Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
TM6

Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione

4.3 (16 hodnocení)

Suroviny

Petto d'anatra all'arancia

  • 1200 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 petti d'anatra con la pelle (250 - 350 g l'uno)
  • ½ cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 arancia a fette sottili (3-5 mm)

Zabaione all'arancio

  • 40 g di succo d'arancia
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
    nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ⅛ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
  • 3 tuorli d'uovo

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1737 kJ / 415 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
4 g
Tuk
30 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty