Kompatibilní verze
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petto d'anatra all'arancia
- 1200 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 petti d'anatra con la pelle (250 - 350 g l'uno)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 arancia a fette sottili (3-5 mm)
Zabaione all'arancio
- 40 g di succo d'arancia
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ⅛ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 3 tuorli d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4u. 50min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min