Kompatibilní verze
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di bevanda a base di soia
- 80 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti e la stecca tagliata a metà
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 471.1 kJ / 112.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 69.5 mg
Alternativní recepty
Burro di mandorle
20 min
Tofu
18h 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt di anacardi alla vaniglia (vegan)
14h
Yogurt
12 Std.
Yogurt al cocco (vegan)
12 Std. 25 Min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Farina di ceci
45 Min
Bevanda di riso
35min
Bevanda di avena e datteri
20 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10 min