
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 200 - 400 g gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 61 kcal / 258 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min