Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
TM6 TM5

Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)

3.0 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g wody
  • 200 - 400 g gruszek obranych lub ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
258 kJ / 62 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
12 g
Tuk
0 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty