Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 90 g ziemniaków, pokrojonych na 3 cm kawałki
-
90
g dyni piżmowej, pokrojonej na 3 cm kawałki
nebo 90 g dyni Hokkaido, pokrojonej na 3 cm kawałki - sok z cytryny, do skropienia (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 76.6 kJ / 18.3 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 4.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min