
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 100 - 300 g papryki różnokolorowej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 1-2 cm paski
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 22 kcal / 94 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min