
Zařízení & příslušenství
Lemon Caper Aioli
Příprava 5min
Celkový 10min
5 portions
Suroviny
-
vegetable oil8 ½ oz
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
pickled capers drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks, from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
449.6 kcal /
1880.9 kJ
Protein
1.1 g
Tuk
49.7 g
Sacharidy
1.7 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sodík
110.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Perfect for Dipping
13 recepty/-ů
USA
USA