Kompatibilní verze
Plăcintă în straturi cu carne și cartofi (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aluat fraged
- 300 g făină
- 160 g unt nesărat, moale, tăiat bucăți
- ½ linguriță sare
- 50 g apă
Umplutura
- 2 căței de usturoi
- 2 șalote, tăiate jumătăți
- 10 fire pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 2 prize sare
- 2 prize piper negru măcinat
- 2 gălbenușuri
- 200 g carne tocată pentru cârnați
- 400 g cartofi, tăiați felii (0.5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 33.3 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Tocăniță de porc cu ardei
40min
Plăcintă țărănească
1 godz. 10 min
Supă cu pui Stroganoff
55 Min
Caserolă cu rață și legume
1h
Batoanele cu miere ale Sabrinei
40min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Plăcintă de cartofi cu hribi
1h 20min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1h
Pui basc
1 godz. 10 min
Pui cu boia și sos de smântână
1 Std. 15 Min
Tocăniță în stil grecesc
45 Min
Tort Napoli cu cartofi
1h 30min