Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 6 Krakauer
- 125 g Katenschinken, gewürfelt
- 2 Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 400 g Buttermilch, zimmerwarm
- 1 - 2 Spritzer Essig
- ½ TL Senf
- 100 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
-
150
g Endiviensalat, in feinen Streifen
nebo 150 g Chicorée, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2806 kJ / 671 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1941 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50 min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1h 30min
Endivien-Stampf
35 min
Spanische Tortilla
45 min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 min
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30 min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1 Std.
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min