Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Gouda, in Stücken
- 600 g Wasser
- 12 Wirsingblätter, groß
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 1 Brötchen, eingeweicht und ausgedrückt
- 1 Ei
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 40 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- Basilikum, grob gehackt, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 583 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 14.5 g
- Sodík
- 884 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30min
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1h
Gyros-Auflauf
1h 20min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Gyros-Weißkohl-Auflauf
1h 20min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1h
Spargelgratin
1h 15min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30min
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1h
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15min