Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Gouda, in Stücken
- 600 g Wasser
- 12 Wirsingblätter, groß
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 1 Brötchen, eingeweicht und ausgedrückt
- 1 Ei
- 10 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 40 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- Basilikum, grob gehackt, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 583 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 14.5 g
- Sodík
- 884 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1h
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Gyros-Auflauf
1 godz. 20 min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1h
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Spinatpastete mit Ei
2h 30min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 Std. 30 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2 Std.
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1h
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min