
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wirsing ohne Strunk, in Stücken (2 cm)
- 300 g Suppengemüse (Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 50 g Zwiebel halbiert
- 15 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt (volitelně)
- 300 g Kartoffeln in Stücken (1,5 cm)
- 750 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 227 kcal / 950 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 808 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf von Wintergemüsen
1hod.
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1hod. 10min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45min
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Wirsing-Graupen-Eintopf
45min
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1hod. 30min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1hod.