Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken (2 cm)
- 300 g Suppengemüse (Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 15 g Öl
- 120 g Schinkenspeck, gewürfelt (volitelně)
- 300 g Kartoffeln, in Stücken (1,5 cm)
- 750 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 808 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Kartoffel-Untereinander mit Brühwurst
30 min
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50 menit
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1j
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min
Low Carb-Gemüse-Eintopf mit Bratwurstklößchen
30 min
Endivien-Stampf
35 Min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 Min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40 min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1j
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1j 30 menit