Kompatibilní verze
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-vide-Lamm
- 1450 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Lammhüftsteaks (2 Stück, à ca. 350 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter, kalt
- 8 Zweige Zitronenthymian
Risotto
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotte, halbiert
- 350 g Spargel, grün, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli)
- 60 g Weißwein, trocken
- 20 g Pernod ®
- 720 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Safranfäden (ca. 0,1 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4011 kJ / 958 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1325 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit frischen Steinpilzen
35min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Maracuja-Crème-brûlée
4 godz.
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 Std. 40 Min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35min
Gnocchi in Kürbissauce mit Grünkohl-Kichererbsensalat und Obstkuchen
1h
Steinbutt auf Chablis-Gemüse mit Estragonsauce und Sahne-Porree-Kartoffeln
1h
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 godz. 30 min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Lammkarree mit Pilzrisotto
40min