Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kräuteröl
- 50 g Rapsöl
- 10 g gemischte Kräuter (z.B. Petersilie, Kerbel, Basilikum), abgezupft
Knollenselleriesuppe
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Petersilienwurzeln, in Stücken
- 50 g Möhren, in Stücken
- 40 g Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne, grob gehackt
- 20 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 1 - 2 TL Zitronensaft nach Geschmack
- 150 g Milch
- 125 g Räucherforellenfilets, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20min
Grüne Spargelsuppe mit Erbsen
35min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe
35min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55min