
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 1250 g Tomaten
- 180 g Staudensellerie
- 6 - 8 Stängel Thymian, frisch abgezupft
- 5 Stängel Oregano, frisch abgezupft
- 2 frische Lorbeerblätter
- 2 TL Salz (10 g)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 20 g brauner Zucker
- 220 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 163 kcal / 678 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Zwetschgen-Chutney
50min
Ketchup aus frischen Tomaten
1hod. 20min
Brühpulver
4hod. 20min
Ribisel-Apfelessig
4hod. 20min
Rotkraut
1hod.
Asia-Gewürzpaste
50min
Pfirsich-Chutney
50min
Bärlauchpaste
20min
Basilikumpesto
10min
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10min
Rucolapesto
10min