Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Wasser
- 1250 g Tomaten
- 180 g Staudensellerie
- 6 - 8 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, frisch, abgezupft
- 2 frische Lorbeerblätter
- 2 TL Salz (10 g)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 20 g brauner Zucker
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 678 kJ / 163 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilikumpesto
10 Min
Paprika-Tomaten-Chutney
1 Std.
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 Min
Preiselbeerkonfitüre
20 min
Erdbeer-Balsam-Essig
1 Std. 30 Min
Petersilie-Chili-Pesto
10 Min
Aprikosenkonfitüre
1 Std.
Ketchup aus frischen Tomaten
1 Std. 20 Min
Rotkraut
1 Std.
Bärlauchpaste
20 min
Zwetschgen-Chutney
50 Min
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min