Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
-
20
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
nebo 20 g Petersilie, frisch, abgezupft - 35 g Zwiebel, in Streifen
- 350 g Spargel, weiß, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2106 kJ / 504 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 868 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Zucchini
40 min
Bärlauch-Risotto
35 Min
Maronenrisotto
30 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 menit
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 menit
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 Min
Steinpilz-Risotto
40 min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35 Min