Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g leite
-
100
g banha
nebo 100 g azeite - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
- 10 g sal
- 200 g rúcula
- 70 g queijo feta esfarelado
- 50 g azeite
- 30 g vinagre
- 1 c. chá de flor de sal
- 6 figos cortados em cunhas
- 12 fatias de presunto finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1440.7 kJ / 344.3 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1014.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nachos de cenoura com guacamole - TM6
1h
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35min
Dip de atum e pimento
10 Min
Torta de presunto e requeijão
2h 10min
Tarteletes de cogumelos
35min
Fajitas
30 Min
Speculoos (Bolacha flamenga)
1h 10min
Mistura de especiarias para speculoos
10 Min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1h 10min
Minirrolos de carne com cuscuz
50min
Mini focaccias
3h 30min
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45 Min