
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g leite
-
100
g banha
nebo 100 g azeite - 500 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
- 10 g sal
- 200 g rúcula
- 70 g queijo feta esfarelado
- 50 g azeite
- 30 g vinagre
- 1 c. chá de flor de sal
- 6 figos cortados em cunhas
- 12 fatias de presunto finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 344.3 kcal / 1440.7 kJ
- Protein
- 11.4 g
- Tuk
- 16.6 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Sodík
- 1014.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nachos de frango e abacate
30min
Salada de pepino tailandesa - TM6
15min
Kebab de frango com molho de limão e salada de cuscuz
30min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1hod. 40min
Pãezinhos recheados com legumes e queijo
3hod. 55min
Baguete com carne e molho de ervas
40min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3hod. 20min
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3hod.
Salada caesar de salmão com chicória roxa
35min
Pão com barriga de porco (Gua Bao)
1hod. 20min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25min
Pão tibetano “Balep korkun”
1hod. 30min