Pain sans gluten au sésame et au kasha

Pain sans gluten au sésame et au kasha

3.8 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 50min.
1 pièce

Suroviny

  • 100 g de lait
  • 200 g d'eau minérale
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 1 c. à soupe de miel
  • 120 g de farine de riz
  • 120 g de farine de châtaigne
  • 40 g de farine de sarrasin
  • 40 g de fécule de pomme de terre
  • 10 g de sel
  • 4 c. à soupe de graines de sésame
  • 2 c. à soupe bombées de graines de kasha (sarrasin grillé)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 3949.3 mg
Protein 20.6 g
Kalorie 4647.5 kJ / 1110.8 kcal
Tuk 8.5 g
Vláknina 9.2 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 239.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...