Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le bouillon
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 1 botte d'épluchures d'asperge
- 100 g de petits pois frais, les cosses seulement
- 1 artichaut, les feuilles seulement
- ½ botte de fanes de carotte
- 1500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
Le risotto
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 225 g de riz spécial risotto, type arborio
- du sel
- du poivre moulu
- 45 g de vin blanc
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30min
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35min
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55 Min
Risotto aux champignons
30min
Risotto
30min
Crackers multicéréales
3hod.
Clafoutis aux prunes (TM6)
1 Std. 15 Min
Salade de concombre à l'aneth
10min
Sauce ail-ciboulette
5min
Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte
2 Std.
Sauce au thon
5min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12hod.