Pain polka pistaches-abricots-noisettes

Pain polka pistaches-abricots-noisettes

3.5 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 50min.
1 pièce

Suroviny

  • 350 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 5 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
  • 200 g de farine T 130
  • 10 g de sel
  • 20 g de beurre
  • 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
  • 100 g de pistaches vertes émondées
  • 100 g de noisettes
  • eau (1 bol)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 88 g
Kalorie 9169 kJ / 2170 kcal
Tuk 128 g
Sacharidy 446 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...