Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 200 g de farine T 130
- 10 g de sel
- 20 g de beurre
- 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
- 100 g de pistaches vertes, émondées
- 100 g de noisettes
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9169 kJ / 2170 kcal
- Protein
- 88 g
- Sacharidy
- 446 g
- Tuk
- 128 g
Alternativní recepty
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Petits pains aux figues
3 godz. 40 min
Minifocaccias moelleuses
3 Std. 30 Min
Confiture de myrtilles
Žádné hodnocení
Tuiles à la noix de coco et au sésame
30 Min
Palmiers feuilletés
3h 5min
Pain au maïs portugais
5h
Petits pains vapeur graines et curcuma
3h
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Palets au chocolat, crêpes dentelle et cacahuètes
1h 15min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min