Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 200 g de farine T 130
- 10 g de sel
- 20 g de beurre
- 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
- 100 g de pistaches vertes, émondées
- 100 g de noisettes
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9169 kJ / 2170 kcal
- Protein
- 88 g
- Sacharidy
- 446 g
- Tuk
- 128 g
Alternativní recepty
Brioche feuilletée
5h
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Tourte auvergnate au seigle
4 godz. 45 min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Papillote d'églefin sauce satay
40min
Madeleines au citron
6 Std. 40 Min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Stollen
3h 45 min
Pain au levain
17 Std.
Orange curd
6h 25min
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Baguette tradition
15h 25 min