Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 375 g d'eau minérale
- 100 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- 100 g de noix de pécan
- 50 g de raisins secs
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 749 kJ / 176 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Mon pain de campagne maison
4óra 40p
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain de campagne
3h 45min
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Pains de seigle au citron
3h 50min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain de campagne en cocotte
2h 10 min
Baguette tradition
15u. 25min