Pain aux pommes de terre sans gluten

Pain aux pommes de terre sans gluten

4.1 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
10 tranches

Suroviny

  • 900 g d'eau
  • 200 g de pommes de terre coupées en morceaux (3 cm)
  • 150 g de lait
  • 10 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 30 g de levure boulangère fraîche
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 450 g de mélange de farine pour pain sans gluten
  • 50 g de fécule de tapioca
  • 25 g de farine de quinoa
  • 1 c. à café de sel
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le moule
  • 1 c. à soupe de graines de sésame noir (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 497.9 mg
Protein 3.9 g
Kalorie 1034.3 kJ / 247.2 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...