Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte (la veille)
- 200 g d'eau
- 3 g de levure boulangère fraîche
-
200
g de farine à pain (voir "Conseil(s)")
nebo 200 g de farine manitoba (voir "Conseil(s)")
La pâte (le jour même)
- 120 g d'eau, froide
-
200
g de farine à pain
nebo 200 g de farine manitoba - 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café d'extrait de malt, liquide (volitelně)
- 8 g de sel
-
150
g de mozzarella de bufflonne, coupée en tranches
nebo 150 g de mozzarella, coupée en tranches
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 200 g de courgette, coupée en cubes (2 cm)
- 1 - 2 pincées de sel
- 200 g de tomates cerise, coupées en deux
- 50 g de copeaux de parmesan
- 3 - 4 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 74.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1060.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chapelure
10 Min
Pain express au sésame
1h 15min
Dame blanche
12 Std.
Pain d'eau (pão de água)
3h 20min
Pain au romarin méditerranéen
1hod. 55min
Tajine de bœuf, riz épicé et muffins vapeur à la pistache
2h
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3h 50min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Brioches du Carême
1hod. 55min
Poires au sirop sous-vide
45min
Pizza végétarienne
1h 40min
Pâte d'amande foncée
2h 45min