Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de lait
- 150 g de chocolat gianduja, en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- noisettes, torréfiées et concassées, pour la décoration
- chocolat noir, concassé ou en copeaux, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1140 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Cheesecake aux speculoos
1u.
Crème dessert aux speculoos
6u. 20min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Café à la noix de pécan
25min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Chocolat liégeois
4h 30min
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8 Std. 40 Min
Crème dessert saveur madeleine
20min
Crème glacée beurre de cacahuète et banane
6 godz. 30 min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Gâteau au chocolat aux blancs d'œufs
1 Std. 5 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min