
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de lait
- 150 g de chocolat gianduja, en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- noisettes torréfiées et concassées, pour la décoration
- chocolat noir concassé ou en copeaux, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 273 kcal / 1140 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 27 g
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4hod. 30min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Lunettes à la confiture d’abricots
1hod. 40min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1hod. 20min
Crème dessert citron et menthe
2hod. 12min
Crème dessert aux noisettes
2hod. 40min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3hod.
Financiers pistache et framboise
35min
Crème dessert aux speculoos
6hod. 20min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3hod.
Flan sans pâte
6hod.
Crème dessert au chocolat
25min