Crème dessert au gianduja

Crème dessert au gianduja

4.6 21 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 4hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g de lait
  • 150 g de chocolat gianduja, en morceaux
  • 20 g de fécule de maïs
  • noisettes torréfiées et concassées, pour la décoration
  • chocolat noir concassé ou en copeaux, pour la décoration

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 7 g
Kalorie 1140 kJ / 273 kcal
Tuk 15 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...