Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de lait
- 150 g de chocolat gianduja, en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
- noisettes, torréfiées et concassées, pour la décoration
- chocolat noir, concassé ou en copeaux, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1140 kJ / 273 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Chocolat liégeois
4h 30 min
Cookies-brownies
20min
Yaourt glacé aux fraises
7h
Biscuits au citron
55 min
Porridge d'été aux pêches
40 min
Crème dessert citron et menthe
2h 12min
Moelleux abricot et amandes façon crumble
50 min
Croustillants à la noisette
45 min
Palets bretons à la coco
45 min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Crème dessert au chocolat
25 min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3 Std.