
Kompatibilní verze
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebakken aardappelen
- 500 g aardappelen in partjes
- 5 g honing
- 20 g olie
- ½ tl knoflookpoeder
- 2 - 3 snuifjes bruine suiker
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes gemalen witte peper
Witte koolsalade
- 300 g witte kool in stukken (5-6 cm)
- 30 g sojasaus
- 30 g rijstazijn
- 1 tl sesamzaad
- ¼ tl zout
- ¼ tl suiker
Wasabi en dilledressing
- 3 takjes verse dille enkel de bladeren
- 1 - 2 tl kant en klare wasabipasta
- 25 g rijstazijn
- 50 g yoghurt
- 50 g mayonaise
- 2 - 3 snuifjes suiker
- 2 - 3 snuifjes zout en iets meer om op smaak te brengen
- 1 ei
- 60 g bruisend water
- 30 g maïzena (zetmeel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 3 - 4 el bloem
- 100 g panko paneermeel
- 4 ontbeende varkenskoteletten (± 120 g per stuk)
- olie om te frituren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 578 kcal / 2418.3 kJ
- Protein
- 32.9 g
- Tuk
- 21.3 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 1433.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Kip katsu curry met rijst
1hod. 40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1hod. 30min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Vegan baklava
Žádné hodnocení
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1hod. 5min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Crème anglaise
15min
Karamelpoeder
1hod.
Curryworst en linzen
1hod.