
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)
-
1
el honing
nebo 1 el mirin (zoete rijstwijn) - 1 el sojasaus
- 30 g suiker
- 50 g misopasta
- 4 el sesamolie
-
2
el witte wijn
nebo 2 el sake - olie om in te vetten
-
200
g shiitake, vers in plakjes (1 cm)
nebo 200 g verse champignons in plakjes (1 cm) - 800 g witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
- 300 g verse sperziebonen (of bevroren)
- 10 g verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)
- 300 g water
- ½ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 636.5 kcal / 2663 kJ
- Protein
- 46.3 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 1628.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shakshuka
50min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Žádné hodnocení
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1hod. 20min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1hod.
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1hod.
XXL - Pompoensoep
50min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Roodbruin gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Popeye's power bowl met bramen
Žádné hodnocení