Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g misopasta
- 30 g suiker
-
1
el honing
nebo 1 el mirin (zoete rijstwijn) -
2
el witte wijn
nebo 2 el sake - 1 el sojasaus
- 4 el sesamolie
- 4 witvisfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 30 g olie, en iets meer om in te vetten
-
200
g verse shiitakes, in plakjes (1 cm)
nebo 200 g verse champignons, in plakjes (1 cm) - 800 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
- 300 g water
- ½ tl zout
- 10 g verse gember, geschild, in schijfjes (2 mm)
- 300 g verse sperziebonen (of bevroren)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 1628.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koken van basmatirijst
35min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Vegan pudding
15 Min
Vegan boter
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Vichyssoise met pasta
35min
Zijden tofu cheesecake
Keine Bewertungen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Vanillesiroop
30 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45min