Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 witvisfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
-
1
el honing
nebo 1 el mirin (zoete rijstwijn) - 1 el sojasaus
- 30 g suiker
- 50 g misopasta
- 4 el sesamolie
-
2
el witte wijn
nebo 2 el sake - olie, om in te vetten
-
200
g shiitake, vers, in plakjes (1 cm)
nebo 200 g verse champignons, in plakjes (1 cm) - 800 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)
- 300 g verse sperziebonen (of bevroren)
- 10 g verse gember, geschild, in schijfjes (2 mm)
- 300 g water
- ½ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 1628.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Citroen-kokos bliss balletjes
Žádné hodnocení
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Vegan cheddar mac & cheese
Žádné hodnocení
Lactosevrije warme chocolademelk
Žádné hodnocení
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 dk