Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwten
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
nebo 50 g sla
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 43.4 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 1362.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Boemkool buffalo hapjes
Žádné hodnocení
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Speculoos druiven tiramisu
1h
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Žádné hodnocení
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min