Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwtjes
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
nebo 50 g sla, in dunne plakjes (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 43.4 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 1362.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Aromatische kipcurry
1h
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Italiaanse brunch
1h 30min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Hong Kong rijst met worst
Žádné hodnocení
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Thaise burgers
30min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min