
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g verse gember geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwten
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
nebo 50 g sla
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 743.6 kcal / 3111.1 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 43.4 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Sodík
- 1362.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hugo spritz
Žádné hodnocení
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Aardbeien- en chocoladetaart
3hod.
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2hod. 30min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2hod. 50min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14hod. 20min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Sapje van rucola en waterkers
Žádné hodnocení
Lamsstoofpotje
1hod. 45min
Kippennoedelsoep
1hod. 35min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9hod. 15min