Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwtjes
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
nebo 50 g sla, in dunne plakjes (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 43.4 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 1362.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Portugees crème brûlée
25 min
Zoet ontbijtbrood
1 godz. 30 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Roergebakken champignons
55 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.