Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 350 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí, nakrájenýcgh na kostky 2 cm
- 250 gramů slaniny, nakrájené na kostky 1 cm
- 200 gramů kuřecích jater, očištěných
- 2 bobkové listy
- 2 kusy nového koření
- 1 houska, suchá, natrhaná na menší kousky
- 100 gramů žampiónů čerstvých, nakrájených na čtvrtky
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- olivový olej, na vymazání
- 20 gramů olivového oleje
- 2 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ½ - 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 2 - 3 špetky muškátového oříšku, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Středomořský domácí chléb v květináči
2h 45min
Kuřecí dochucovací pasta
45 Min
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20min
Lutika
1h 20min
Špaldovo-pohankový chléb
1 Std. 30 Min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Loupání mrkve (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Keine Bewertungen
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3 Std. 50 Min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24 Std. 20 Min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min