
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 350 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí nakrájenýcgh na kostky 2 cm
- 250 gramů slaniny nakrájené na kostky 1 cm
- 200 gramů kuřecích jater očištěných
- 2 bobkové listy
- 2 kusy nového koření
- 1 houska, suchá natrhaná na menší kousky
- 100 gramů žampiónů čerstvých, nakrájených na čtvrtky
- 100 gramů cibule na čtvrtky
- olivový olej na vymazání
- 20 gramů olivového oleje
- 2 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ½ - 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 2 - 3 špetky muškátového oříšku, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 97 kcal / 408 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brazilské sýrové koule
1hod.
Bretaňské sušenky (bez cukru)
1hod.
Ovčí jogurt
14hod.
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min
Turecký flatbread
2hod. 10min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1hod. 45min
Slávky alla Medoc
50min
Toskánské crostini
30min
Fougasse se sýrem
2hod. 35min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1hod. 40min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.