Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 350 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí, nakrájenýcgh na kostky 2 cm
- 250 gramů slaniny, nakrájené na kostky 1 cm
- 200 gramů kuřecích jater, očištěných
- 2 bobkové listy
- 2 kusy nového koření
- 1 houska, suchá, natrhaná na menší kousky
- 100 gramů žampiónů čerstvých, nakrájených na čtvrtky
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- olivový olej, na vymazání
- 20 gramů olivového oleje
- 2 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ½ - 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 2 - 3 špetky muškátového oříšku, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 godz. 30 min
Sambal Oelek
15 dk
Klasický bratwurst
3h 30min
Jablečno-cibulový chléb
2sa 20 dk
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Brak ocen
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 dk
Kuře alla cacciatora
50 Min
Fougasse se sýrem
2 Std. 35 Min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2sa 20 dk