Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 350 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí, nakrájenýcgh na kostky 2 cm
- 250 gramů slaniny, nakrájené na kostky 1 cm
- 200 gramů kuřecích jater, očištěných
- 2 bobkové listy
- 2 kusy nového koření
- 1 houska, suchá, natrhaná na menší kousky
- 100 gramů žampiónů čerstvých, nakrájených na čtvrtky
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
- olivový olej, na vymazání
- 20 gramů olivového oleje
- 2 vejce
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ½ - 1 čajová lžička pepře černého, mletého
- 2 - 3 špetky muškátového oříšku, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1.7 g
- Tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dršťková polévka
1h
Novoroční bigos
55 min
Slaninový trhanec
45min
Velikonoční syrek
10 godz. 20 min
Hříbkové máslo
4sa
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40 min
Gulášová polévka s balzamikem
1h 30min
Bezlepkový chléb života
1 godz. 10 min
Korma s mořskými plody
40 min
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1h 40min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min