
Zařízení & příslušenství
Terina z krůtích prsou se žampióny
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
25 porcí
Suroviny
-
600 gramů vody
-
350 gramů krůtích prsou, bez kůže, bez kostí nakrájenýcgh na kostky 2 cm
-
250 gramů slaniny nakrájené na kostky 1 cm
-
200 gramů kuřecích jater očištěných
-
2 bobkové listy
-
2 kusy nového koření
-
1 houska, suchá natrhaná na menší kousky
-
100 gramů žampiónů čerstvých, nakrájených na čtvrtky
-
100 gramů cibule na čtvrtky
-
olivový olej na vymazání
-
20 gramů olivového oleje
-
2 vejce
-
½ - 1 čajová lžička soli
-
½ - 1 čajová lžička pepře černého, mletého
-
2 - 3 špetky muškátového oříšku, mletého
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
97 kcal /
408 kJ
Protein
6 g
Tuk
7.6 g
Sacharidy
1.7 g
Vláknina
0.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

To je nářez!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Králík po sicilsku
1hod. 20min
Rýže s chřestem, brokolicí a houbami
Žádné hodnocení
Kuřecí dochucovací pasta
45min
Lyonský salám
12hod.
Směs koření harissa
5min
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49hod. 5min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50hod. 30min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min
Paštika s tuňákem a lososem
12hod. 10min
Paštika z kachních jater
45min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7hod. 10min