蓮藕香菇蒸肉餅
TM6

蓮藕香菇蒸肉餅

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 蓮藕 ,去皮切厚片
  • 300 克 豬絞肉 ,粗
  • 10 克 油
  • 1 茶匙 米酒
  • 2 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 糖
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 3 朵 乾香菇 ,厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)
  • 500 克 水
  • 蔥 ,切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1122.5 kJ / 268.3 kcal
Protein
14.5 g
Sacharidy
11.2 g
Tuk
18.5 g
Nasycený tuk
6.3 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
502.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty