蓮藕香菇蒸肉餅

蓮藕香菇蒸肉餅

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 蓮藕 去皮切厚片
    200 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 10 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 乾香菇 厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)
    3 朵
  • 500 克
  • 切蔥花

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 502.6 mg
Protein 14.5 g
Kalorie 1122.5 kJ / 268.3 kcal
Tuk 18.5 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 11.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...