Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 蓮藕 ,去皮切厚片
- 300 克 豬絞肉 ,粗
- 10 克 油
- 1 茶匙 米酒
- 2 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 3 朵 乾香菇 ,厚肉,泡水置軟後切丁(詳見要訣)
- 500 克 水
- 蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1122.5 kJ / 268.3 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 11.2 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 502.6 mg