Zařízení & příslušenství
蒜味魚露烤雞翅
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
新鮮青辣椒 (volitelně)10 克
-
奶油20 克
-
油20 克
-
糖2 茶匙
-
醬油15 克
-
魚露15 克
-
蠔油15 克
-
水400 克
-
雞翅 (二節翅)500 克
-
香菜 切碎
-
檸檬 切四,擠汁用1 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
714 mg
Protein
23.1 g
Kalorie
1438.7 kJ /
343.9 kcal
Tuk
25.7 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
8.4 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起露營趣
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan