剝皮辣椒雞腿捲

剝皮辣椒雞腿捲

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份

Suroviny

  • 1700 克
  • 去骨雞腿排
    2 片
  • 依個人口味調整
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 剝皮辣椒
    4 條
  • 切薄片
    6 片
  • 乾香菇 ,洗淨泡軟,切條約1公分寬
    4 - 6 朵
  • 青蔥 只取蔥白
    2 根
  • 冰水

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 559.9 mg
Protein 21.6 g
Kalorie 963.9 kJ / 230.6 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 115 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...