Zařízení & příslušenství
剝皮辣椒雞腿捲
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
-
水1700 克
-
去骨雞腿排2 片
-
鹽 依個人口味調整2 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
剝皮辣椒4 條
-
薑 切薄片6 片
-
乾香菇 ,洗淨泡軟,切條約1公分寬4 - 6 朵
-
青蔥 只取蔥白2 根
-
冰水
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
559.9 mg
Protein
21.6 g
Kalorie
963.9 kJ /
230.6 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
115 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台味舒肥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan