
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 紅蔥頭
- 2 大匙 油
- 20 克 櫻花蝦
- 150 克 港式臘腸 (港式), 切段(約2公分)
- 300 克 白米 洗淨瀝乾
- 1 ½ 大匙 醬油
-
150
克 高湯 (雞肉或牛肉高湯)
nebo 150 克 水 - 1 小撮 白胡椒粉
- 500 克 水
- 30 克 蔥 切成蔥花
- 2 枝 新鮮香菜 切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 501 kcal / 2100 kJ
- Protein
- 18.9 g
- Tuk
- 19.7 g
- Sacharidy
- 61.4 g
- Vláknina
- 0.7 g