Zařízení & příslušenství
蜜汁香燒雞棒腿
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
帶皮雞小腿12 隻
-
水120 克
-
醬油2 大匙
-
番茄醬2 大匙
-
糖½ 大匙
-
蜂蜜1 大匙
-
李型番茄12 粒
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28.1 g
Kalorie
1052 kJ /
251 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
3.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
胃口大開下飯菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan