Zařízení & příslušenství
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
yellow onion cut into quarters7 oz
-
garlic cloves4
-
pancetta cubed2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
carrot diced (approx. 1 carrot)3 oz
-
tomato purée (concentrated)14 oz
-
fresh thyme, leaves only plus extra to garnish4 sprigs
-
balsamic vinegar½ oz
-
beef stock paste (see Tip)1 tbsp
-
ground beef16 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
squid ink pasta (see Tip)8 oz
-
cherry tomatoes cut into halves9 oz
-
black lentils canned, drained14 oz
-
grated Parmesan cheese (volitelně) to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1522.5 mg
Protein
56.5 g
Kalorie
2729.1 kJ /
649.8 kcal
Tuk
27.4 g
Vláknina
17.3 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
35.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Noir
14 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Gazpacho
1hod. 15min.
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min.
Maple Ice Cream with Almond Milk
13hod. 20min.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1hod. 5min.
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2hod. 10min.
Sicilian Shrimp Salad
30min.
Tuna Avocado Bowl
50min.
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min.
Shrimp and Crab Stack
25min.
Green Beans with Peanuts
15min.
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5hod. 40min.
Eggplant Stacks
1hod. 35min.