
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 oz yellow onion cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 2 oz pancetta cubed
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz carrot diced (approx. 1 carrot)
-
14
oz tomato purée (concentrated)
nebo 14 oz tomato passata - 4 sprigs fresh thyme, leaves only plus extra to garnish
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
- 16 oz ground beef
- ½ tsp salt to taste
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
- 8 oz squid ink pasta (see Tip)
- 9 oz cherry tomatoes cut into halves
- 14 oz black lentils canned, drained
- grated Parmesan cheese to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 649.8 kcal / 2729.1 kJ
- Protein
- 56.5 g
- Tuk
- 27.4 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Vláknina
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Sodík
- 1522.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6hod. 45min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Shrimp Aguachile
15min
Keto Stuffed Acorn Squash
1hod. 20min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2hod. 10min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Tuna Avocado Bowl
50min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1hod. 40min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min