Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 oz yellow onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 2 oz pancetta, cubed
- 1 oz extra virgin olive oil
- 3 oz carrot, diced (approx. 1 carrot)
-
14
oz tomato purée (concentrated)
nebo 14 oz tomato passata - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ½ oz balsamic vinegar
- 1 tbsp beef stock paste (see Tip)
- 16 oz ground beef
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz squid ink pasta (see Tip)
- 9 oz cherry tomatoes, cut into halves
- 14 oz black lentils, canned, drained
- grated Parmesan cheese, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2729.1 kJ / 649.8 kcal
- Protein
- 56.5 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 17.3 g
- Sodík
- 1522.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Artichoke Alfredo Sauce
45 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Grated Carrot Salad
10 Min
Kimchi risotto
25 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 Min
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min