Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
nebo ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1417 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10 min
Hummus
10 Min
Guacamole
5 Min
Basil Pesto
10 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Baba Ghanoush
1h 30 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min