Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
nebo ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1417 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Hummus
10 min
Basil Pesto
10 min
Beet Vinaigrette
15min
Lentil Salad
35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Basic Soup Purée
45 min