Zařízení & příslušenství
Golden Beet Gazpacho
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1417 mg
Protein
11.1 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Tuk
37.2 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
31.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Step into Spring
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Southwest Quinoa
40min.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min.
Vegetarian Chili
50min.
Mushroom Ragu with Zoodles
40min.
Lentil Salad
35min.
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1hod. 20min.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min.
Carrot Ginger Soup
20min.
Hummus (Ilan Hall)
9hod. 5min.