
Zařízení & příslušenství
Golden Beet Gazpacho
Příprava 10min
Celkový 50min
4 portions
Suroviny
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
sherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
490.3 kcal /
2051.6 kJ
Protein
11.1 g
Tuk
37.2 g
Sacharidy
31.2 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sodík
1417 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Step into Spring
10 recepty/-ů
USA
USA