Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
nebo ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1417 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus
10 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Basil Pesto
10 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min