Zařízení & příslušenství
Golden Beet Gazpacho
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1417 mg
Protein
11.1 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Tuk
37.2 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
31.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Step into Spring
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Broccoli Red Lentil Soup
25min.
Heirloom Tomato Gazpacho
1hod. 10min.
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1hod. 15min.
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1hod. 20min.
White Bean and Pumpkin Soup
35min.
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min.
Mushroom and Wild Rice Soup
30min.
Smoky Black Bean Soup
35min.
Tuscan White Bean Stew
1hod.
Butternut Squash Ravioli Soup
35min.
Spring Garden Minestrone Soup
50min.
Risotto with Spinach and Peas
30min.