Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g wody
- 200 - 600 g czerwonych buraków, pokrojonych na 4 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 179.9 kJ / 43 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 84.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1h 10 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min