Zařízení & příslušenství
Rumienienie szparagów
Příprava 10min.
Celkový 20min.
300 g
Suroviny
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
300 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
2 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
330.3 kJ /
78.9 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
WIĘCEJ SMAKU
16 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min.
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min.
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min.
Rumienienie kiełbasy
20min.
Rumienienie papryki z cebulą
25min.
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min.
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min.
Rumienienie cukinii
20min.
Rumienienie papryki
20min.
Delikatne rumienienie marchewki
15min.
Rumienienie pieczarek
25min.
Rumienienie bakłażana
30min.