
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek - 300 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 78.9 kcal / 330.3 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 6.8 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie papryki
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie pieczarek
25min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min