Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g oleju
nebo 20 g oliwy z oliwek - 300 g zielonych szparagów, bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 330.3 kJ / 78.9 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 dk
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Rumienienie cukinii
20 dk
Rumienienie pieczarek
25 dk
Rumienienie papryki
20 dk
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 dk
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 dk
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 dk
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 dk
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 Min