Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1000
g białego wina, wytrawnego
nebo 1000 g wina bezalkoholowego, białego - 3 laski cynamonu, przełamane na pół
- 3 goździki
- skórka z pomarańczy (z 1-2 szt.), ekologiczna, bez białych błonek (albedo), pokrojona na kawałki
- 1 jabłko, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
- 50 - 80 g cukru
- pomarańcza, pokrojona w plastry, do dekoracji
- żurawina, świeża, do dekoracji (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1241.3 kJ / 296.7 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 13.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grzaniec z cydru
25min
Grzane wino cytrusowe
25min
Grzaniec z rumem (Glühwein)
20min
Grzaniec gruszkowy
30min
Grzaniec pomarańczowo-jabłkowy
30min
Gorący napój z whisky (Hot Toddy)
10 min
Herbata po góralsku
20min
Grzaniec wiśniowy
15 Min
Grzane piwo
15 Min
Grzaniec z Aperolem®
25min
Bezalkoholowy grzaniec pomarańczowo-jabłkowy
30min
Grzane wino
15 Min