Pote gallego de repollo

Pote gallego de repollo

4.6 17 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
8 raciones

Suroviny

  • 30 g de unto
  • 150 g de hueso de caña
  • 200 g de tocino fresco entreverado
  • 250 g de pecho de ternera
    250 g de costilla de ternera en trozos
  • 150 g de morcillo de ternera
  • 200 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
  • 1800 g de agua
  • 500 g de repollo liso blanco limpio, en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 8 patatas de guarnición enteras, peladas
  • 250 g de patata chascada
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) bien aclaradas y escurridas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 700.9 mg
Protein 22.9 g
Kalorie 2662 kJ / 636 kcal
Tuk 44.9 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sacharidy 34.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...