
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de unto
- 150 g de hueso de caña
- 200 g de tocino fresco entreverado
-
250
g de pecho de ternera
nebo 250 g de costilla de ternera en trozos - 150 g de morcillo de ternera
- 200 g de lacón (previamente desalado durante 24 h)
- 1800 g de agua
- 500 g de repollo liso blanco limpio, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 8 patatas de guarnición enteras, peladas
- 250 g de patata chascada
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) bien aclaradas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 636 kcal / 2662 kJ
- Protein
- 22.9 g
- Tuk
- 44.9 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Sodík
- 700.9 mg
Alternativní recepty
Sopa de pescado
55min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Pote asturiano
26hod. 30min
Guiso de judías con costillas
40min
Cocido montañés
14hod. 20min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Patatas a la riojana
40min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Pochas a la navarra
40min
Caldo gallego exprés
30min
Sopa de pescado donostiarra
1hod.
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14hod. 25min