Pote gallego de repollo

Pote gallego de repollo

4.6 17 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod. 40min
8 raciones

Suroviny

  • de unto
    30 g
  • de hueso de caña
    150 g
  • de tocino fresco entreverado
    200 g
  • de pecho de ternera
    250 g
    250 g de costilla de ternera en trozos
  • de morcillo de ternera
    150 g
  • de lacón (previamente desalado durante 24 h)
    200 g
  • de agua
    1800 g
  • de repollo liso blanco limpio, en trozos
    500 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • patatas de guarnición enteras, peladas
    8
  • de patata chascada
    250 g
  • de judías blancas cocidas (en conserva) bien aclaradas y escurridas
    400 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 636 kcal / 2662 kJ
Protein 22.9 g
Tuk 44.9 g
Sacharidy 34.8 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sodík 700.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...