Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de gambas arroceras crudas
-
250
g de morralla
nebo 250 g de espinas y cabeza de pescado - 100 g de vino blanco
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 6 - 8 dientes de ajo cortados en láminas
- 100 g de pan candeal del día anterior (cortado en rebanadas finas)
- 1 cucharada de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 10.43 g
- Tuk
- 17.36 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de ave
40min
Sopa de pescado
55 Min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa marinera asturiana
30min
Sopa de chirlas
1 Std. 45 Min
Sopa campera
1h
Menú: Sopa de gambas y berberechos con caballa a las hierbas
1h
Patatas mare nostrum
1h
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Patatas guisadas con gambones
1h
Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo
50 min
Sopa de pescado y arroz
45min