Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de gambas arroceras crudas
-
250
g de morralla
nebo 250 g de espinas y cabeza de pescado - 100 g de vino blanco
- 1500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva
- 6 - 8 dientes de ajo cortados en láminas
- 100 g de pan candeal del día anterior (cortado en rebanadas finas)
- 1 cucharada de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 10.43 g
- Tuk
- 17.36 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con huevos
45min
Sopa marinera
55min
Sopa de ave
40min
Sopa de mejillones con fideos
30min
Sopa de pescado
55min
Sopa marinera asturiana
30min
Sopa de los hortelanos
30min
Sopa campera
1h
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Sopa de chirlas
1h 45min
Sopa a la riojana
45min
Sopa de pescado y arroz
45min