Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de tomate triturado en conserva
- 40 g de cebolla
- 2 - 3 dientes de ajo
-
1000
g de pulpitos de playa limpios y en trozos
nebo 1000 g de pulpitos de playa congelados y en trozos - 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de verduras variadas para paella (judías verdes y garrofón)
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de fumet de pescado
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca cortada en 8 trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2494 kJ / 597 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Fideuá de pulpo estofado
1h
Espaguetis con mejillones y chirlas
1h
Arroz con pulpo
45min
Lentejas con calamares
2h 50 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Arroz meloso con codornices
1h 10min
Guiso de pulpo
45min
Arroz empurdanés
1h
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz meloso con cigalas
45min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20 phút