Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di funghi champignon freschi, a fettine
- 16 fette di pancetta tesa di maiale
- 4 foglie di verza, sbollentate e private della costa centrale
- 4 filetti di manzo (da 130-150 g l'uno, spessore 2 cm)
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1665.3 kJ / 398 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 464 mg
Alternativní recepty
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
50min
Tomaselle liguri
1h 30min
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10min
Insalata di pollo al curry
Žádné hodnocení
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Penne con le cozze
Žádné hodnocení
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3 Std. 20 Min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min