
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g di cipolle dorate in 8 spicchi
nebo 200 g di cipolle rosse - 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di patate pelate e a fette (7 mm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm)
- 2 cucchiai di pangrattato
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
- 50 g di olive denocciolate
- ½ cucchiaino di origano secco
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 - 30 g di capperi
- 1 - 2 rametti di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 282.8 kcal / 1183.3 kJ
- Protein
- 24.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 505.8 mg
Alternativní recepty
Cous cous con moscardini e olive
1hod.
Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)
4hod.
Menù: Sformato di salmone; Bavette alla crema di piselli e pancetta; Plumcake alle nespole (Bimby Friend)
1hod. 30min
Ravioli senza via di scampo
2hod.
Baccalà con spinaci gratinato e crema di zucchine e carote
1hod.
Crostata salata con fichi
1hod. 30min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5hod. 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1hod. 20min
Scampi in salsa piccante
30min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1hod.
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1hod. 20min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2hod.