
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 jabłka nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)
- 50 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
- 200 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750
- 100 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 227.8 kcal / 953.2 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 3.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Przyprawa do chleba
5min
Rustykalne zakręcone bagietki na zakwasie z nadzieniem serowo-oliwkowym
26hod.
Ciabatty na zakwasie
17hod.
Chleb wenecki na zakwasie
17hod. 10min
Bułki pszenno-żytnie na zakwasie
14hod.
Chleb na zakwasie z przyprawami
16hod. 30min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16hod. 45min
Prosty chleb mieszany
3hod. 40min
Chleb pszenny na zakwasie
15hod.
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14hod. 30min
Chleb na maślance i zakwasie
18hod.
Francuska bagietka
3hod. 50min