Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 jabłka, nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)
- 50 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
- 200 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 100 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 3.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatty na zakwasie
17 Std.
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14h 30min
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28h 10min
Chleb na zakwasie z przyprawami
16 Std. 30 Min
Chleb drwala
24 godz. 30 min
Chleb pszenny na zakwasie
15 Std.
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 godz. 50 min
Rustykalne zakręcone bagietki na zakwasie z nadzieniem serowo-oliwkowym
26 Std.
Chleb wenecki na zakwasie
17 Std. 10 Min
Przyprawa do chleba
5min
Prosty chleb mieszany
3 Std. 40 Min
Chleb na maślance i zakwasie
18 Std.