Zakwas pszenno-jabłkowy

Zakwas pszenno-jabłkowy

4.9 13 rating
Příprava 20min.
Celkový 48hod. 20min.
400 g

Suroviny

  • 2 jabłka nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)
  • 50 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
  • 200 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750
  • 100 g wody lekko ciepłej (ok. 30°C)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 3.4 mg
Protein 6.3 g
Kalorie 953.2 kJ / 227.8 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 48.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...