Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 jabłka, nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)
- 50 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
- 200 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 100 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 3.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16 Std. 45 Min
Chleb codzienny na zakwasie
12h
Suszony zakwas
24h 10 min
Chleb na maślance i zakwasie
18 Std.
Szwajcarski chleb rustykalny
25h 20min
Plecione bułki z makiem
14h 30min
Chleb pszenny na zakwasie
15 godz.
Chleb wenecki na zakwasie
17 godz. 10 min
Chleb litewski na miodzie
30 godz.
Ciabatty na zakwasie
17 Std.
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14h 30min
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28h 10min