![Zakwas pszenno-jabłkowy Zakwas pszenno-jabłkowy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e150a9ac-d1c4-4793-a4d7-ca40c0a02022/Derivates/3a2705c0-6389-4673-b48b-574b4e8c2902.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 jabłka, nieobrane, bardzo dojrzałe i soczyste (patrz wskazówka)
- 50 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C, patrz wskazówka)
- 200 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 100 g wody, lekko ciepłej (ok. 30°C)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 48.8 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 3.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Rustykalne zakręcone bagietki na zakwasie z nadzieniem serowo-oliwkowym
26h
Ciabatty na zakwasie
17 Std.
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 Std. 50 Min
Rustykalna przyprawa do chleba
5 min
Chleb na maślance i zakwasie
18h
Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)
19 Std.
Chleb na zakwasie z przyprawami
16 Std. 30 Min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14h 30min
Chleb wenecki na zakwasie
17 Std. 10 Min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16 Std. 45 Min
Chleb codzienny na zakwasie
12h