![Chleb jogurtowy na długiej fermentacji Chleb jogurtowy na długiej fermentacji](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73e8b925-766a-4871-aaf3-0d486b50184e/Derivates/6c941066-ee2e-4b2f-9d2d-38c164e7ddc1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g wody
- 200 g jogurtu naturalnego
- 500 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 łyżeczki ekstraktu słodowego w proszku (patrz wskazówka)
- 5 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 2 łyżeczki soli
- olej, do natłuszczenia
- kakao naturalne, niesłodzone, do dekoracji (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kromkę
- Kalorie
- 408.6 kJ / 97.7 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 238.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Przyprawa do chleba
5 min
Ciabatty na zakwasie
17hod.
Bułki orkiszowe
23 Std. 40 Min
Chleb na maślance i zakwasie
18 godz.
Chleb na zakwasie z przyprawami
16 Std. 30 Min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14sa 30 dk
Chleb wenecki na zakwasie
17 Std. 10 Min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16 Std. 45 Min
Chleb codzienny na zakwasie
12hod.
Chleb drwala
24hod. 30min
Prosty chleb mieszany
3h 40min