
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g wody
- 200 g jogurtu naturalnego
- 500 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 łyżeczki ekstraktu słodowego w proszku (patrz wskazówka)
- 5 g drożdży świeżych pokruszonych
- 2 łyżeczki soli
- olej do natłuszczenia
- kakao naturalne, niesłodzone do dekoracji (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kromkę
- Kalorie
- 97.7 kcal / 408.6 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 0.8 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 238.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zakwas pszenno-jabłkowy
48h 20min
Rustykalna przyprawa do chleba
5min
Plecione bułki z makiem
14h 30min
Rustykalne zakręcone bagietki na zakwasie z nadzieniem serowo-oliwkowym
26h
Chleb wenecki na zakwasie
17h 10min
Szwajcarski chleb rustykalny
25h 20min
Kajzerki
15h 45min
Prosty chleb mieszany
3h 40min
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Chleb drwala
24h 30min
Bułki wielozbożowe z orzechami
3h 40min
Chleb jogurtowy
3h