Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à beignet
- 50 g d'eau minérale
- 60 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 275 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 20 g de sucre en poudre
- ½ sachet de sucre vanillé
- 5 g de sel
- ½ œuf, battu
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de beurre ramolli
La pâte au chocolat et noisettes
- 190 g de noisettes
- 125 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 1 pincée de fleur de sel
- 40 g d'huile de tournesol
- 40 g de cacao en poudre non sucré
- farine T55, pour le plan de travail
- huile de friture
- 50 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 826 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Fraisier
15h
Croissants au beurre
16h 15min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14 godz. 40 min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4h 15min