Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à beignet
- 50 g d'eau minérale
- 60 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 275 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 20 g de sucre en poudre
- ½ sachet de sucre vanillé
- 5 g de sel
- ½ œuf, battu
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de beurre ramolli
La pâte au chocolat et noisettes
- 190 g de noisettes
- 125 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 1 pincée de fleur de sel
- 40 g d'huile de tournesol
- 40 g de cacao en poudre non sucré
- farine T55, pour le plan de travail
- huile de friture
- 50 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 826 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Pâte à pizza
1h
Pâte à pizza italienne
2h 5 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Napolitain
4 Std. 20 Min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min
Pains à burgers américains
3u. 15min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7 Std. 5 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35 min