
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de blé
- 50 g de semoule de blé dur fine
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sucre en poudre et un peu pour saupoudrer
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 188 kcal / 785 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
Alternativní recepty
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2hod.
Crêpes aux mille trous
1hod. 10min
Mahjouba (crêpes farcies)
2hod. 50min
Petits pains à la semoule
1hod. 50min
Rfissa au poulet
1hod. 20min
M'semen (crêpes feuilletées)
2hod.
Fricassés orientaux
2hod. 20min
Pain semoule
2hod.
Harcha (galettes de semoule)
1hod. 10min
Pains de semoule Matlouh
2hod. 10min
Sfenj - Donuts
2hod. 45min
Chorba freekeh
1hod.