Sfenj (beignets à la pâte levée)

Sfenj (beignets à la pâte levée)

4.0 29 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
8 pièces

Suroviny

  • 200 g de farine de blé
  • 50 g de semoule de blé dur fine
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 2 c. à café de sucre en poudre et un peu pour saupoudrer
  • 200 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • huile de friture

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 4 g
Kalorie 785 kJ / 188 kcal
Tuk 9 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...