Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de beurre demi-sel, en dés
- 50 g d'eau
- 5 g de levure boulangère sèche
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 3 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- 90 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- huile de friture
- sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2 Std.
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3hod. 15min
Gâteau roulé à la confiture
30 Min
Mouna brioche de Pâques
8h 55min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Tarte à la praline
3 godz. 20 min
Brioche aux pralines
8 godz. 35 min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min