Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů majonézy
- 4 polévkové lžíce jablečného vinného octa
- 40 gramů medu
- 2 polévkové lžíce máku
- sůl, podle chuti
- pepř, mletý, podle chuti
- 1000 gramů horké vody, vařící
- 500 gramů kuřecích prsou, nejlépe dva velké filety
- 110 gramů pekanových ořechů, opražených
- 400 gramů hroznového vína, fialového, nejlépe bez pecek
- 2 kusy řapíkatého celeru, na kousky
- 1 kus jarní cibulky, na čtvrtky
- ledový salát, servírujte nejlépe na listy salátu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 4741 kJ / 1132 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 84.5 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1h 15 min
Green fresh
10 min
Steak s rukolovým salátem
35 Min
Sicilský krevetový salát
40min
Krůtí závitky
1h 45min
Ledový salát s hovězím masem
35 Min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1h 15 min
Smoothie bowl s borůvkami a morušemi
10 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Rýžový salát s ananasem a ořechy
45min
Jarní kuřátko v páře s quinou
1h 30min