Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů majonézy
- 4 polévkové lžíce jablečného vinného octa
- 40 gramů medu
- 2 polévkové lžíce máku
- sůl, podle chuti
- pepř, mletý, podle chuti
- 1000 gramů horké vody, vařící
- 500 gramů kuřecích prsou, nejlépe dva velké filety
- 110 gramů pekanových ořechů, opražených
- 400 gramů hroznového vína, fialového, nejlépe bez pecek
- 2 kusy řapíkatého celeru, na kousky
- 1 kus jarní cibulky, na čtvrtky
- ledový salát, servírujte nejlépe na listy salátu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 4741 kJ / 1132 kcal
- Protein
- 45.2 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 84.5 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10 dk
Salát s trhaným kuřecím masem, batáty a brusinkovým dresinkem
1h
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 Min
Kuřecí salát se špaldou
1sa 15 dk
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Těstovinový salát Caprese
25 min
Chřestový salát s mangem
35min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h