Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na tenké plátky
- 1 cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů oleje, plus navíc na restování masa
- 400 gramů kokosového mléka
- 1 banán, zralý, na kousky
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 3 čajové lžičky kari
- 150 gramů vody
- 600 gramů salátových brambor, neoloupaných, na kousky
- 200 gramů mangetoutu, hrachových cukrových lusků
- 300 gramů mletého vepřového masa
- 2 čajové lžičky čínského koření 5 vůní
- 2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 1 svazek jarní cibulky, na tenká kolečka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3352 kJ / 801 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 526 mg
Alternativní recepty
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40 Min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 Min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1 godz. 15 min
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1 godz. 15 min
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3h 40 min
Cuketové lasagne s mletým masem
50 Min
Kubánské picadillo
50 Min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2sa
Jambalaya
1 Std.
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 Min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 Min
Vepřové v mrkvi
2sa