Zařízení & příslušenství
Kari z mletého vepřového masa a brambor
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na tenké plátky
-
1 cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů oleje plus navíc na restování masa
-
400 gramů kokosového mléka
-
1 banán zralý, na kousky
-
1 kostka zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
3 čajové lžičky kari
-
150 gramů vody
-
600 gramů salátových brambor neoloupaných, na kousky
-
200 gramů mangetoutu, hrachových cukrových lusků
-
300 gramů mletého vepřového masa
-
2 čajové lžičky čínského koření 5 vůní
-
2 polévkové lžíce sójové omáčky
-
1 svazek jarní cibulky na tenká kolečka
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
526 mg
Protein
24 g
Kalorie
3352 kJ /
801 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
22 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MILUJEME KARI na 8 způsobů
8 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45min.
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2hod. 25min.
Kubánské picadillo
50min.
Mexické krůtí chilli
40min.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min.
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1hod.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Dušené hovězí stew
1hod. 40min.
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1hod. 10min.
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.