Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů vody
- 800 gramů brambor, oloupaných, na plátky (0.5 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele, omyté a osušené
- 200 gramů gorgonzoly, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 100 gramů mléka, nebo podle potřeby
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole po bretaňsku
35 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Quiche s novými bramborami, jarní cibulkou a čedarem
55 Min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Těstovinový salát s ořechy
15min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Růžové fusilli
30min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 min
Žlutá rýže s kuřetem
50 min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 Std. 30 Min
Špagety all'Amatriciana
30min