![Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F66E48A7-F6DB-42D3-A916-BE658FF9A63F/Derivates/929F9AFF-486F-462E-A8BF-2B6C44F825F1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů vody
- 800 gramů brambor, oloupaných, na plátky (0.5 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele, omyté a osušené
- 200 gramů gorgonzoly, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 100 gramů mléka, nebo podle potřeby
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Mac and Cheese
1 Std.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 Std.
Placky ze čtyř druhů sýru
40 Min
Špenátové gnocchi alla Romana
1h 25 min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 Std. 30 Min
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1 Std.
Okurkovo-šunkové palačinky
1 Std. 10 Min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min
Koláč s dýní a mletým masem
1óra 45p
Rychlé makaróny z trouby
1 Std. 10 Min
Špagety Carbonara
40 Min