
Zařízení & příslušenství
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
parmazánu na kousky60 gramů
-
vody150 gramů
-
brambor oloupaných, na plátky (0.5 cm)800 gramů
-
čerstvé petržele omyté a osušené1 svazek
-
gorgonzoly na kousky200 gramů
-
soli1 špetka
-
pepře, černého, mletého1 špetka
-
mléka nebo podle potřeby100 gramů
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Kalorie
120 kcal /
502 kJ
Protein
6 g
Tuk
5.7 g
Sacharidy
11.8 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Bez masa
10 recept
Česká republika
Česká republika