Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů vody
- 800 gramů brambor, oloupaných, na plátky (0.5 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele, omyté a osušené
- 200 gramů gorgonzoly, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 100 gramů mléka, nebo podle potřeby
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny penne s houbami
35min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 Std. 30 Min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45min
Rychlé makaróny z trouby
1h 10min
Špagety Carbonara
40 Min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Farfalle v italských barvách
30min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Gnocchi s avokádem
20min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h