Zařízení & příslušenství
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů parmazánu na kousky
-
150 gramů vody
-
800 gramů brambor oloupaných, na plátky (0.5 cm)
-
1 svazek čerstvé petržele omyté a osušené
-
200 gramů gorgonzoly na kousky
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
100 gramů mléka nebo podle potřeby
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Protein
6 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tuk
5.7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
11.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1hod.
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min.
Farfalle v italských barvách
30min.
Knedlíčky se salámovou náplní
50min.
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1hod. 15min.
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.
Těstovinový salát s fetou a olivami
1hod. 40min.
Rizoto s uzeným sýrem
35min.
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min.
Gnocchi s avokádem
20min.