Zařízení & příslušenství
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů parmazánu na kousky
-
150 gramů vody
-
800 gramů brambor oloupaných, na plátky (0.5 cm)
-
1 svazek čerstvé petržele omyté a osušené
-
200 gramů gorgonzoly na kousky
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
100 gramů mléka nebo podle potřeby
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 gramů
Protein
6 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tuk
5.7 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
11.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min.
Farfalle v italských barvách
30min.
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min.
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min.
Farfalle ai quattro formaggi
25min.
Rizoto s uzeným sýrem
35min.
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1hod.
Španělská bramborová omeleta
40min.
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.