Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou

Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou

3.8 32 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce

Suroviny

  • 60 gramů parmazánu na kousky
  • 150 gramů vody
  • 800 gramů brambor oloupaných, na plátky (0.5 cm)
  • 1 svazek čerstvé petržele omyté a osušené
  • 200 gramů gorgonzoly na kousky
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře, černého, mletého
  • 100 gramů mléka nebo podle potřeby

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 gramů

Protein 6 g
Kalorie 502 kJ / 120 kcal
Tuk 5.7 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 11.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...