
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů parmazánu na kousky
- 150 gramů vody
- 800 gramů brambor oloupaných, na plátky (0.5 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele omyté a osušené
- 200 gramů gorgonzoly na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 100 gramů mléka nebo podle potřeby
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 120 kcal / 502 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 5.7 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rychlé makaróny z trouby
1hod. 10min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Špenátové řízky z trouby
40min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1hod.
Španělská bramborová omeleta
40min
Sýrové rolky á la Fornetti
45min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Kari bramborový salát
1hod. 30min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1hod.
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40min